Laatua ja ammattitaitoa kokeneilta talonrakentajilta.

Me Nordic Smart Homesissa olemme kokeneita rakentamisen ammattilaisia jo 15 vuoden ajalta. Meillä on vankka kokemus valmistalojen rakentamisesta, sillä olemme toteuttaneet useita satoja tehdasvalmisteisia taloja. Ammattitaitoomme voi luottaa täysin ja olemme turvallinen sekä vastuullinen kumppani.

Olemme keskittyneet aivan alusta asti pienrakennuksiin, kuten omakotitaloihin, kesämökkeihin ja rivitaloihin. Olemme kasvaneet ja kehittyneet yhdessä talonrakentamisen trendien kanssa. Monien tutkimusten mukaan kuluttajat haluavat yhä enemmän parempaa elämänlaatua. Ympäristöystävälliset rakennusmateriaalimme ja hyvä sisäilma ovat meille tärkeitä.

Toimimme Pohjoismaiden markkinoilla. Skandinaavinen muotokieli, design ja rakennuskulttuuri ovat tunnettuja ympäri maailman, ja me haluamme ylläpitää tätä ansaittua mainetta. Katso kaikki mallistomme talopaketit.

Moduuleista tehtyjen valmistalojen rakentamisella on monia etuja, joista yksi tärkeimmistä on tehdasolosuhteissa tarkasti valvottavissa oleva laatu. Talon valmistumisen seuranta on mahdollista ilman keskeytyksiä ja sään aiheuttamia viivästyksiä ei ole. Elementtitalon tilaaminen on helppoa ja nopeaa ja muuttovalmiiseen kotiin pääsee asumaan heti.

Lue lisää valmistalon hyödyistä.

Tehdään sinulle yhdessä unelmiesi koti! Ota yhteyttä!